En kratluskers bekendelser
10-10-2016

En kratluskers bekendelser
En tur ud i den danske natur med Morten D. D.

Med sin aldrig svigtende begejstring har biologen Morten D. D. i mange år været en populær formidler af den danske natur i både radioen og på fjernsyn. Her er virkelig tale om en fagmand, der har noget på hjerte - og så er han tilmed sjov! 

Som vært på DR1s "Bidt af Naturen" formåede han at gøre vilde orkidéer, møgbiller og fugletræk nærværende for såvel unge som gamle, og hans entusiasme vakte opsigt langt ud over programmets grænser.  

Der er garanti for en stor oplevelse, når Morten D. D. med en blanding af stand-up, benhård faglighed og politisk kant kan gøre selv den mest ordinære natur sprællevende og nærværende. Man går hjem med et stort smil på læben, meget klogere – og måske med en spirende, ny interesse for det levende derude.

Fakta boks.

Morten D. D. Hansen er biolog, tv-vært og naturvejleder og så har han skrevet mere end 500 avisartikler om den danske natur og bøgerne "Naturhistorier fra Nationalpark Mols Bjerge", "Insekter i Danmark" samt faghæfterne "Insekter på rejse", "Fugletræk" og "Møgbiller"

Dette tilbud gives til vore medlemmer til en favørpris på 50 kr. Hvis vi kan foretage et samlet køb af 10 biletter.

Tilmelding hurtigst muligt til

Anton

billed

billed1