Nationalpark Thy fra syd til nord
25-06-2020

.

Torsdag 25. og fredag 26. juni.

Afgang fra Fredericia kl. 7.30. Mødested i Thy er færgelejet på Agger Tange kl. ca. 10.30. Tag selv færgen over fra Thyborøn. Der er hyppige afgange.

førstedagen oplever vi de store vider på Agger Tange, De mange søer i Sydthy. Besøgscenter Lodbjerg Fyr, Stenbjerg Landingsplads. Nørre Vorupøre med fiskekuttere på stranden. Vi kører over klitheder og gennem plantager til vores overnatningssted på Vestermøllevej 21 Klitmøller  https://www.feline.dk/katalog/Danmark/Klitm%C3%B8ller/130-B03021i . Efter indkvartering vil der være mulighed for et hvil inden middagen. Efter middagen er der mulighed for at gå en aftentur til Ørhage, hvor man kan nyde solnedgangstimen.

andendagen er der for ”de meget morgenfriske” en mulighed for at se traner og kronvildt i Hanstedreservatet inden morgenmad og madpakkesmøring. Herefter er der oprydning og klargøring til nye oplevelser.  De store skove, Vandet sø, Nors sø og hjemturen via Vejlerne. Turen udbydes efter ”først til mølleprincip”, da der kun er plads til 15 deltagere. Prisen for aftensmad, overnatning, morgenmad og madpakken til andendagen. 400 kr. prs. Overfør senest 12. juni. til foreningens konto med tydelig angivelse af navn. Der medbringes madpakke til førstedagen og sengelinned. Prisen er 100 kr. for medkørsel. Anton.vestergaard@profibermail.dk

aggg

ag